Webdesign en embedded software
< overzicht

Taiji Roos

Ontwerp van interface
Implementatie template in WordPress


www.taijiroos.nl

Freelance software ingenieur

Dion van Erp | PHP, ASP, MySQL, .net, Silverlight, C#, C++, C, WPF, Java

Sinds het afronden van mijn studie Lucht -en ruimtevaart aan de Technische Universiteit in Delft (1998) ben ik werkzaam als software ontwikkelaar.

Met veel enthousiasme en plezier heb ik jaren voor een werkgever gewerkt voordat ik in 2008 besloot om voor mijzelf te beginnen.

Door oud collega’s en opdrachtgevers wordt ik omschreven als een flexibel, creatief en positief persoon.

Bent u op zoek naar een onafhankelijke partner die met u meedenkt en innovatieve oplossingen biedt, dan ben ik u graag van dienst.

Webdesign en development

Winny van Erp | CSS, HTML, Jquery U.I., Joomla, WordPress

Als creatieve duizendpoot besloot ik in januari 2009 om mij aan te sluiten bij het bedrijf van mijn echtgenoot. Na het afronden van het Grafisch Lyceum in Eindhoven ben ik na de geboorte van onze dochters een tijdje uit het werkveld geweest. Inmiddels ben ik alweer zo’n drie jaar met veel enthousiasme en creativiteit als webdesigner aan de slag.

Net zoals bij Dion gaat mijn liefde ook uit naar de techniek achter een website. Om onze klanten de mogelijkheid te bieden om hun eigen website te onderhouden, heb ik mij verdiep in de Open Source CMS systemen Joomla en WordPress.

Contactformulier

Uw naam *

Uw email *

Uw bericht

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>